Echipa Ravi Corporation alături de producătorul TonerStar garantează calitatea produsului Cartus Samsung MLT-D204L compatibil.

  • Del.icio.us
  • Facebook
  • Google
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Yahoo Messenger
  • Yahoo My Web
  • Favorite

Cartus Samsung MLT-D204L compatibil

Samsung

Vizualizări: 651

Ratingul general:
1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Nota 0 / 5 (0 voturi)
(0 recenzii)

Confirmă stoc

Telefon comenzi: 0722.278.873

Preţ:

121,68 Lei


* Preţul include TVA.

Cantitatea dorită:

Scade cantitatea cu o unitateCreşte cantitatea cu o unitate (1 - 9999)

Certificari

Caracteristici tehnice

Cartus Samsung MLT-D204L compatibil
Cartuse
Tip cartus:
Compatibil
Culoare:
Black
Tip cartuse:
Toner

Samsung SL XPRESS M3825 M3875 M4025 M4075

Livrarea se va realiza în functie de modalitatea aleasa de dvs la efectuarea comenzii. Produsele sunt livrate de luni pâna vineri, în functie de programul firmelor de curierat. Comenzile plasate pe site sunt înregistrare NON-STOP . Livrarea se face oriunde pe teritoriul României.

NOU !!
Livrarea produselor dvs va fi efectuata prin curieri rapid dupa efectuarea platii aferente facturii proforme .Se percepe un comision de livrare de 25 Lei(cu TVA) pentru livrarea in in localitatile din reteaua curierului pentru localitatile din afara retelei se percepe o taxa de 50 Lei TVA inclus..
Comenzile înregistrate pâna la orele 14:30 sunt livrate în 24-48 ore de Luni-Vineri, în intervalul zilelor lucratoare.


Pentru informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati!


* Preţurile includ TVA.


Imaginile produsului Cartus Samsung MLT-D204L compatibil au caracter informativ şi uneori pot conţine unele inadvertenţe. Preţurile produselor de pe site-ul nostru pot fi modificate fără o notificare în prealabil sau pot conţine erori de operare şi nu constituie obligativitate contractuală. Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă stăm la dispoziţie oricând pentru eventuale clarificări. Preţurile sunt valabile doar pentru comenzile online şi pot fi diferite faţă de cele din magazin (offline). Preţurile sunt valabile în limita stocului disponibil şi nu reprezintă un angajament contractual.